Young Professionals

Met Young Professionals werken

Ondernemende studenten. Jongeren die betaalde opdrachten doen in hun netwerk. Studenten die een bedrijf gestart zijn terwijl ze nog studeren. Of bij familie in de zaak werken.  Allemaal voorbeelden van young professionals met een ondernemende inslag. Deze jongeren krijgen alle ruimte bij ROC Rivor om zich te ontwikkelen in hun ondernemerschap.

Binnen Ondernemend Rivierenland worden zij gecoacht door een netwerk van ervaren ondernemers en vakdocenten. Ook krijgen ze een entree in de regionale ondernemerskringen en presenteren zij zich in het netwerk van Ondernemend Rivierenland.

In het opleidingscentrum is een aparte startersruimte beschikbaar voor student ondernemers. Hier kunnen ze in een inspirerende omgeving met collega starters werken aan de ontwikkeling hun bedrijf. Het voordeel is dat coaching door docenten meteen beschikbaar is, terwijl de ruimte wel apart staat van de school, met een eigen ingang, een eigen dynamiek en een ondernemende sfeer.

Is ondernemen iets voor jou of wil je je bedrijf boosten? Neem contact op.

Alle Young Professionals

Project aanmelden

Opzoek naar een partner om uw project te realiseren? Interesse om te investeren in de toekomst? Maak gebruik van young professionals in het praktijklab! Meld uw project online aan en wij zullen contact met u opnemen.

Project aanmelden
Contact opnemen