Onderneem het maar!

Droom je ervan je eigen bedrijf te starten? Of ben je tevreden met je baan, maar denk je er wel eens over om het voor jezelf te doen? Als freelancer, interimmer of ZZP’er?
Ondernemend Rivierenland is dé plek om je te inspireren en te ondersteunen als je voor je zelf wilt beginnen. Of je nu een bedrijf gaat bouwen of je eigen ZZP-praktijk wilt starten.

Het uitgebreide netwerk van regionale ondernemers en ondernemersverenigingen staat tot je beschikking. Via Ondernemend Rivierenland kun je trainingen volgen, bijvoorbeeld op het gebied van social media, marketing, netwerken, boekhouden en wet- en regelgeving. De trainingen worden gegeven door regionale ondernemers en vakdocenten van ROC Rivor.

Je kunt bij Ondernemend Rivierenland ook terecht voor een werk- of flexplek. Niet alleen vanwege de goede koffie en de betrouwbare wifi. Maar vooral voor de contacten met collega ondernemers en starters. De gezellige werkplekken zijn met name inspirerend omdat er ook trainingen, workshops en opleidingen worden gegeven. Studenten van ROC Rivor werken er aan Praktijklab opdrachten. Je ontmoet er professionals, ondernemers, docenten, ondernemers en bedrijven. Studenten organiseren er bijeenkomsten en netwerkborrels.