Project aanmelden

Aanmeldingsformulier

Het Praktijklab van ROC Rivor is bedoeld om studenten al tijdens de opleiding ervaring te laten opdoen met échte projecten van externe opdrachtgevers. Zo leren studenten projectmatig te werken in een klantrelatie. Het ontwikkelen van ondernemende vaardigheden en competenties als: initiatief nemen, oplossingsgericht- en creatief denken, samenwerken, communiceren en plannen staan in het Praktijklab centraal.
Vindt u het interessant om jonge studenten uit te dagen en heeft u een interessant project of opdracht? Vul dan onderstaand formulier zo volledig mogelijk in.

Bedrijfsgegevens

Contactpersoon

Project Details

Akkoordgeving *

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA, waardoor bij gebruik van dit formulier Google's privacyverklaring en servicevoorwaarden van toepassing zijn.

Disclaimer

  • In het Praktijklab van ROC Rivor wordt aan projecten gewerkt op basis van een inspannings- en géén resultaatverplichting. Het proces en dus het leren staat centraal.
  • Projecten die vragen om sturing op resultaat zijn niet de goede projecten. Denkt u eerder aan de ‘nice to haves’.
  • Als opdrachtgever vragen we betrokkenheid gedurende het proces, tussentijds feedback, twee- of driewekelijkse voortgangsgesprekken en bereikbaarheid in geval van vragen.
  • Studenten kunnen ook ingezet worden als ‘frisse blikken’ om kritisch mee te denken over een bestaand concept, een nieuw plan of een beoogde campagne. Het levert vaak verrassende resultaten op.
  • Er is een vakdocent als coach aanwezig om studenten gedurende het project zowel inhoudelijk als procesmatig te ondersteunen.