Dit jaar behoort ROC Rivor tot de top 5 beste brede MBO-scholen van Nederland. Ook behoren we dit jaar weer tot de beste MBO-opleider van Gelderland. In de keuzegids MBO 2020 die 11 januari verscheen staan maar liefst 13 opleidingen die het predicaat topopleiding zijn toegekend. Daarmee bevestigt ROC Rivor zijn toppositie en rol als kwalitatieve onderwijspartner in regio Rivierenland. Dit betekend dat zij tot een van de beste opleidingen van Nederland behoren.

Studenten die een opleiding volgen aan het ROC Rivor zijn verzekerd van kwalitatief zeer goed onderwijs op een kleinschalige maar betrokken school. De diploma’s die behaald worden staan hoog aangeschreven bij werkgevers en vervolgopleidingen. De sectoren ”Economie en Ondernemen” en ”Media, Vormgeving en ICT scoren het hoogst. Deze topopleidingen zijn op de website van het ROC Rivor te herkennen aan een kwaliteitszegel.

“We zijn er bekend mee dat de persoonlijke sfeer op onze school als erg prettig ervaren wordt en dat dit ook leidt tot aantoonbaar goede (studie)resultaten. Deze positieve ervaringen hebben we als ROC Rivor dagelijks met onze studenten en ook regelmatig met ouders en bedrijven met wie we warme contacten hebben. Dat de waardering voor onze inzet en aanpak terug te zien is in de Keuzegids, stemt ons natuurlijk erg tevreden.”, aldus de nieuwe voorzitter College van Bestuur Stan Vloet.