Op 10 oktober jl. vond de derde editie van het Meet & Match event plaats. Hier ontmoeten Tielse ondernemers en vertegenwoordigers van Tielse maatschappelijke organisaties elkaar op de Beursvloer van het Meet & Match Event op het ROC Rivor in Tiel. De opzet van het Meet & Match event is het zo veel mogelijk ‘matches’ te maken op het gebied van menskracht en materialen. Verenigingen en stichtingen met een concrete vraag, gaan in gesprek met ondernemers en zoeken samen naar een ‘match’. In samenwerking met Francien van Zetten (coördinator van de Tielse Uitdaging) heeft Jamilla Frenay, stagiaire van het Praktijklab van het ROC Rivor, meegeholpen aan de voorbereidingen van het evenement.

Stagiaire management ondersteuner Jamilla Frenay heeft vanuit het Praktijklab van het ROC Rivor de eerste jaars Management Support studenten meegenomen in de uitwerking van dit project. De eerste jaars hebben er voor gezorgd dat de gasten netjes werden ontvangen, en dat iedereen de juiste badge kreeg. Ook werden er aan het eind van het Meet & Match event goodiebags uitgedeeld. In deze goodiebags zaten onder meer spullen gesponsord door Thedingsweert, ROC Rivor en Zinder.

Met 31 maatschappelijke matches hebben vijftien verenigingen en stichtingen uit Tiel dit jaar de derde editie van het Meet & Match event beleefd, tijdens de levendige handel op de beursvloer van het ROC Rivor. Ruim twintig vertegenwoordigers van het Tielse bedrijfsleven stelden materialen, menskracht en middelen beschikbaar tijdens het event dat door de Tielse Uitdaging in samenwerking met het PraktijkLab van het ROC Rivor is georganiseerd. Maar liefst 31 matches met een maatschappelijke waarde van 27.000 euro. Iets om trots op te zijn!